Ergens beginnen sporten kan een grote stap zijn. Ook voor Hilde. Ze verteld het ons in deze blog.

Ik heb erg lang getwijfeld voor ik startte bij Move To Happiness. Ik sukkel namelijk al enkele jaren met m’n gezondheid en heb verschillende lichaamsklachten. Hernia in rug en nek met bijhorende operaties, schouderontsteking, pijnlijke handen, … Ik had schrik om nog meer blessures op te lopen of nog meer pijn te hebben. (En geloof me, dat is echt het laatste waar ik op zit te wachten) Daarnaast keek ik ook op tegen de confrontatie. Wat zouden mensen denken als ze me zagen sporten? Slechts 48 jaar en zo’n laag niveau…

Dat angstig gevoel verdween meteen na m’n eerste stappen bij MTH. Ik werd super fijn ontvangen en voelde direct dat er écht naar mij geluisterd werd. Ook met Vincent, mijn personal trainer, klikte het meteen. Zijn ‘komaan-factor, er zit meer in het leven dan kniezen’ heeft me al ontzettend geholpen. Hij focust op wat ik wél kan en geeft me telkens een positief gevoel. Hij zal me uitdagen, maar nooit forceren.

Wist je dat ik vroeger elke namiddag een dutje van minstens een uur of twee nodig had? Sinds de trainingen bij Personal Move en Vincent is dat voltooid verleden tijd! Een heerlijk gevoel. Ook m’n gezin zegt dat ik vrolijker en positiever ben. Ik heb mezelf al meermaals verbaasd en gedacht ‘ Waauw, kan ik dit? Cool!’ Door de positieve stimulans van Vincent ben ik ook naast de trainingen meer met beweging bezig. Via de Move To happiness app track ik m’n MOVEs en stappen. Dat motiveert me door te gaan en niet op te geven.

Toch is er een klein nadeel ???? . Sinds ik zoveel beter in m’n vel zit, geef ik veel meer uit aan kleding, make-up, crèmekes, … Ik heb weer de goesting en vibe om mezelf te verzorgen.

Dus ben jij net als ik een mama die ontzettend veel tijd steekt in haar gezin, relatie, werk, maar zichzelf wel eens vergeet? Ga even langs bij Move To Happiness. Ik beloof je dat je met een bom vol energie naar buiten komt! Tijd voor jezelf is zoooo belangrijk! En elk lichaam is gemaakt om te bewegen, daar ben ik het mooiste voorbeeld van.

Zin om te beginnen sporten? Benieuwd hoe een personal training programma er voor jou zou uitzien? Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan en ontvang een persoonlijk actieplan.