Meet Lisa. Trotse mama die in januari gestart is met het reshape programma. Ze twijfelde of ze thuis sporten wel zou volhouden, maar intussen is ze helemaal verkocht. “Je doet je sportkledij aan, neemt je matje en je water en je bent klaar. In een uurtje tijd heb je heerlijk gesport en je hoeft de deur niet uit.” Wij zijn ontzettend trots op Lisa. Na 8 weken is ze 5 kg verloren en is haar energielevel, zo zegt ze zelf, maal duizend gegaan. Intussen heeft ze de sportmicrobe ook aan haar mama doorgegeven, zij is intussen ook al 4 weken aan de slag met Move To Happiness workouts.

Lees hier Lisa’s succesverhaal:

“In 2021 wilde ik me herpakken en opnieuw beginnen sporten. Maar met de gyms gesloten, dacht ik dat ik thuis sporten niet zou volhouden. Ik ben gewoon om in team te trainen (spinning, dansen, tabata,…). Ik zag het How to get back in shape programma voorbij komen op Instagram en ben toch beginnen rondneuzen op de site van Move to Happiness. Ik kon een gratis proefworkout downloaden en ontdekte zo het How to get back in shape programma, voor mij leek dat de ideale manier om terug te sporten met een schema om je aan te houden (je moet weten, ik ben een echt schemapersoon), de gerechtjes en de goed voorbereide lessen. Alles voelde juist aan! Intussen word ik het thuis sporten steeds meer gewoon. Je doet je sportkledij aan, neemt je matje en je water en je bent klaar. In een uurtje tijd heb je heerlijk gesport en je hoeft de deur niet uit. 

De workouts duren 30 tot 45min. Voor mij de ideale duur om me niet te ontzien om toch te beginnen. De weken vlogen voorbij! De eerste 2 weken is elke workout een verrassing. Na enkele weken ken je alle moves, maar toch blijft iedere workout uitdagend en boeiend! Je voelt echt dat er gewerkt wordt op de shaping en op het bouwen van spieren. Dit in afwisseling met de cardio workouts is een perfecte combinatie voor mij. 

Ook wordt er in de workouts rekening gehouden met warm-up en stretching. Stilstaan bij wat je lichaam doet. Eerlijk, ik had dit in al die jaren dat ik sport nog nooit gedaan, vond dit soms wat “zweverig”, maar ik merk dat ik deze momentjes steeds meer apprecieer. Soms (uitzonderlijk) is er geen stretching nadien en dan mis ik dit echt. 

Het allerleukste? Wat een resultaten! Energielevel is maal duizend. Ik voel me fitter en heb plezier in elke workout. In combinatie met het letten op mijn voeding ben ik, na reshape 1 en 2 (8 weken), 5kg kwijt. Ik stop niet, intussen blijf ik verder doen met alle mogelijke workouts. (lees verder onder de foto)

Succesverhaal Lisa: Voor en na

Wil je starten met sporten, opnieuw wat energie, net dat kilo’tje extra kwijt,… ? Start dan zeker een online abonnement bij MTH. Alles is heel toegankelijk en kan je op je eigen niveau doen. Mijn mama zag ook de verandering bij mij en was benieuwd. Ik ben blij dat ik Move To Happiness online heb leren kennen. Hele leuke workouts, vriendelijke mensen (die je telkens verder helpen) en een leuke online teamsfeer.  

Ik ben fan!”