Meet Natalie: zelfstandig kapster, trotse mama en fervent sporter die sinds maart 2021 startte met de online workouts van Move To Happiness. Sinds COVID-19 de wereld overnam, minderde de goesting in sporten. Ondertussen heeft ze de goesting al helemaal teruggevonden: “Ik was het wel gewend alleen te trainen, maar zonder een doel ebde de motivatie weg. Dankzij Move To Happiness heb ik opnieuw een doel om naartoe te werken.” En wat zijn we trots op Natalie! Ondertussen heeft ze ook haar mama en schoonzus kunnen overtuigen om te starten met Move To Happiness. 

Lees hier Natalies succesverhaal

“Al van kleins af aan doe ik aan sport, maar steeds op recreatief en fun niveau. Tot 8 jaar terug was dit steeds atletiek, maar na de geboorte van mijn dochter raakte ik niet meer op niveau van de groep en ging ik op zoek naar een andere uitdaging. Ik deed toen al graag aan veldlopen en daarom zette ik een stap in de richting van de uitdagende sport opstakelrunning, waar ik momenteel zo’n 6 jaar mee bezig ben.

Toen COVID-19 de wereld overnam, werd dit voor velen een mentale slag. Ook voor mij. De zin om te sporten minderde heel snel. Ik was het wel gewend alleen te trainen, maar zonder een doel ebde de motivatie weg. Ik probeerde mezelf uit te dagen door elke maand mee te doen aan challenges. Bijvoorbeeld elke dag 20x pompen. Hier bleef het echter bij. Ook probeerde ik verschillende gratis sportapps, maar dit was niet zo mijn ding. Ik mistte hierbij steeds iets van persoonlijkheid en uitdaging. 

In maart 2021 kwam ik de online workouts en programma’s tegen van MTH. En wat ben ik hier blij mee! Ik startte eerst met de gratis proefperiode en ik was meteen overtuigd. De workouts zijn zo opgenomen zodat het lijkt alsof je 1 op 1 traint met de coach. De workouts van Jenny liggen mij het meest. Haar manier van aanpak, motivatie en uitvoering zijn gewoon top!

How to get back in shape en Start to move programma

Ik startte met het How to get back in shape programma dat ik zelf wat aanpaste aan mijn noden, wat perfect mogelijk is. Ik combineerde dit programma met mijn extra looptrainingen. Zo bouwde ik steeds op. Deze combinatie is trouwens echt top! Na het How to get back in shape programma startte ik met het Start to move programma. Ik ben helemaal fan van deze workouts! Ze zijn perfect om je even goed in het zweet te werken, voor de dag van start gaat.

Mijn doel was vooral om terug extra in vorm te geraken. Zoals jullie kunnen zien op de foto’s, zijn mijn buikspieren meer en meer zichtbaar en ben ik goed op weg om mijn doel te halen! 

Waarom starten met Move To Happiness?

Waarom ik startte met een betalend programma? Omdat je bij Move To Happiness veel meer begeleiding krijgt als dit nodig is. Bij vragen kan je hen altijd een berichtje sturen via Instagram of Facebook en hier wordt altijd supervriendelijk op gereageerd. Dit heb je bij een gratis app niet. Ook vind ik het super dat de coaches tijdens de workouts de nadruk leggen op de juiste uitvoering van oefeningen en waar je op moet letten. Dit alles in combinatie met de geweldige muziekkeuze en het enthousiasme van het team, maakt dat je elke keer met heel veel plezier aan een nieuwe workout begint!

Het sporten van thuis uit vind ik enorm handig. Het kan op elk moment van de dag, op elke plek en je hebt geen buitengewone materialen nodig. Als ik een tip mag geven: sport bij mooi weer ook zeker buiten. Dit geeft een nog beter gevoel, zowel tijdens als na de workout!

Mega aanrader!

Ik zou Move To Happiness echt aan iedereen aanraden. Jong of oud, iedereen kan meedoen. De oefeningen worden op verschillende niveaus uitgelegd en naar mijn mening halen zelfs geoefende sporters hier allerlei extra’s uit. Mijn dochtertje van 8 jaar en mijn vader van 60 jaar deden zelf ook al mee en ook mijn moeder start één van deze dagen met de workouts. Haar interesse gaat vooral uit naar de yogaworkouts. Ook mijn schoonzus is reeds gestart en niet enkel met de workouts, maar ook met yoga, stretching, boxing… 

Er komt echt heel wat aan bod bij Move To Happiness. Ik ben fan!”

Net als Natalie thuis aan de slag? Ontdek ons How to get back in shape programma en boost je zelfvertrouwen in 4 weken!