Zie je geen resultaat op de weegschaal, ondanks je inzet voor gezonde voeding en meer beweging? Probeerde je al verschillende diëten, zonder fijn gevoel achteraf? Weet je niet meer hoe je het kan aanpakken? September draait intussen op volle toeren, eindelijk is er weer wat structuur in onze huiskamers! We feel you. Het moment om ook wat tijd in jezelf te investeren! We delen graag enkele tips!

  1. Plan sport in je agenda

Ooit een vergadering geskipt die in je agenda stond? Nee? Wij ook niet. Probeer van beweging een afspraak te maken in je agenda. Een afspraak met en voor jezelf. Probeer beweging niet te zien als opvuller van de lege gaatjes in je agenda. Want eerlijk, lege gaatjes heb je toch nooit.

  1. Weg met zwart/wit 

Je hoeft écht niet te leven als een pater om gezond door de dag te gaan. Je bent heus niet slecht bezig als je deze week met je vrienden op café gaat. Geloof ons, iedere kleine stap naar een gezonde levensstijl helpt. Zoek een manier die voor jou vol te houden is. Wij zijn fan van de 80-20 regel. 80% van je tijd maak je gezonde en bewuste keuzes. En 20% doe je gewoon lekker waar je zin in hebt! Heeelllloooo glaasje wijn! ? Probeer niet te denken in termen van ‘falen’ of ‘succes’, geniet van het proces. Vandaag niet gesport, wil niet zeggen dat je dag verloren is. Kies vandaag dan bewust voor een gezonde maaltijd. 

3. Kant-en-klare workouts

Je wilt wel meer bewegen maar weet niet hoe eraan te beginnen? Start met een professioneel programma dat je aanspreekt. Goochelen met YouTube video’s lijkt eerst heel leuk, maar jezelf blijvend motiveren is absoluut niet simpel. Daarom is het bij de start van je fit journey aan te raden de hulp van een coach in te roepen. Iemand die weet welke workouts, in welke volgorde het meeste resultaat opleveren. Nadien kan je makkelijker zelf aan de slag, want de gewoonte is gecreëerd én je weet intussen wat werkt voor jou!

Ready voor stalen buikspieren?
Doe samen met Jenny deze korte 3 minuten ab burn.

Heb jij graag ondersteuning en hulp bij gezonde voeding en de nodige beweging? Check dan zeker onze programma’s. Kies zelf voor het home- of gym programma.  

RESHAPE: 4 weken at home

Een duidelijke houvast qua voeding én beweging! Inbegrepen in dit programma: 14 shape workouts met focus op versteviging; nutrition guide met hands-on voedingstips en  gezonde recepten. Je traint zo’n 3x/week. Voor deze workouts heb je geen materiaal nodig, je kan ze dus overal doen!

CALORIE CRUSH: 8 weken at the gym

Gedurende 8 weken ga je intensief en gepersonaliseerd aan de slag. Train 2 tot 3x per week. Met je coach stel je een gepersonaliseerd trainingsprogramma op. Daarnaast kan je wekelijks deelnemen aan een groepsles naar keuze, en krijg je persoonlijk voedingsadvies. Resultaat gegarandeerd!