Workouttips voor drukke dagen

Workouttips drukke dagen

Heb jij regelmatig enorm drukke dagen? Zorgt dit ervoor dat je niet meer aan sporten toe komt? En voel je je hier eigenlijk niet echt goed bij? Move To Happiness geeft jou graag enkele tips mee om ook op drukke dagen jouw favoriete workout te kunnen doen!

1. Plan jouw sportmomenten in in je agenda

Een tip die vaak terugkomt, maar die echt wel de moeite is om toe te passen, is jouw sportmomenten inplannen in je agenda. Kijk je bijvoorbeeld elke avond een uurtje of twee naar tv? Gebruik van deze tijd dan een halfuurtje om te sporten en plan dit ook meteen in in je agenda. Dit zorgt ervoor dat je minder de neiging hebt dit voor je uit te schuiven en je plannen last minute helemaal om te gooien

2. Maak je dag zo actief mogelijk

Een volgende tip is je dag zo actief mogelijk te maken. Want misschien heb je na jouw drukke en stresserende dag écht geen zin meer om ’s avonds je sportkleren aan te trekken en een workout te doen. 

Om ervoor te zorgen dat je toch voldoende beweging hebt gehad op zo’n dag, kan je bijvoorbeeld met de fiets of te voet naar je werk gaan, je auto wat verder in de straat parkeren of de trap nemen in plaats van de lift. Maar ook tijdens je werkdag zijn er een aantal zaken die je kan doen om voldoende beweging te hebben. Combineer je koffiepauze met een kleine wandeling of doe één van onze beweegtussendoortjes. Op deze manier heb je ook op een enorm drukke en stresserende dag toch wel wat beweging gehad. 

3. Ga voor korte, maar krachtige workouts

En last but not least: heb je heel erg weinig tijd, maar wil je wel echt heel graag een workout achter de rug hebben? Ga dan voor een korte, maar krachtige workout. Ons Start to move programma is hier ideal voor! Met workouts die niet langer duren dan 15 minuten heb jij er een korte, maar pittige workout op zitten die perfect past binnen jouw druk schema.

En nog een voordeel: ons Start to move programma focust op heel jouw lichaam. Zo train je jouw core, booty, conditie en nog veel meer!

Ben jij dus een bezige en drukke bij die toch nog graag dagelijks in beweging wil blijven? Pas dan zeker deze drie tips toe en raadpleeg het Move To Happiness Start to move programma!