Booty

Toned

Nijlen

BOOTY: BEYONCE BUTT

55’ workout
Op zoek naar mooi gevormde billen à la Beyoncé en J-Lo? Zijn je benen en billen lichaamsdelen die je graag sterker en strakker wil zien? Hou je stiekem van die heerlijke burn in de been- en bilspieren wanneer je deze aan het trainen bent? Dan zit je met Booty helemaal op de juiste plaats!

Feel the burn - love the burn

Wist je dat je benen en billen uit veel meer verschillende spieren bestaan dan gewoon de voor- en achterkant? In de les Booty ontdek je ze allemaal! Laat je verrassen door de brede waaier aan oefeningen voor het onderlichaam en de combinaties ervan die onze coach aan je presenteert. Lees: eindeloos veel variatie en spelen met verschillende beweegtempo’s om zo het maximale uit je training te halen.

What's in it for you?

Met Booty shapen en tonen we dat mooie onderlichaam van jou tot een sterk geheel. Bonus: dit zijn de grootste spiergroepen in je lichaam. Door deze sterker te maken, verbrand je automatisch ook meer calorieën. Win-win!

Je eerste keer bij Move To Happiness? Kriebelt het om te starten met onze groepslessen? Maar twijfel je nog? Boek nu jouw gratis proefles

Kies je groepslesabonnement

GROEPSLESROOSTER VANAF 1 JULI 2022:

Lessenrooster Move To Happiness

GROEPSLESROOSTER VANAF 1 SEPTEMBER 2022:

Lessenrooster Move To Happiness