Cookie beleid Move To Happiness

  1. WIE ZIJN WIJ?

1.1.         “Wij” verwijst in dit cookiebeleid naar Move To Happiness bv:

Naam: Move To Happiness Hub bv
Adres: Statiestraat 3, bus B, 2560 Nijlen
Ondernemingsnummer: 0437.586.004
E-mail: hello@movetohappiness.com

 

1.2.         Wij zijn verantwoordelijk voor het verzamelen en gebruiken van jouw persoonsgegevens op de wijze uitgelegd in dit cookiebeleid. Als je vragen hebt hierover, contacteer ons dan per e-mail (hello@movetohappiness.com).

1.3.         In bepaalde omstandigheden kunnen derde partijen (ook) verantwoordelijk zijn voor de verwerking van jouw persoonsgegevens, bijvoorbeeld als je op een link klikt en daardoor onze website verlaat of als je gebruik maakt van onze sociale media en zelf een sociale media-account hebt. Wij hebben geen invloed op de gegevens die sociale media providers over jou verzamelen. In dat geval raden wij aan om het privacybeleid van deze derde partijen te raadplegen.

  1. WAT ZIJN COOKIES EN VERGELIJKBARE TECHNOLOGIEËN?

2.1.         Cookies zijn kleine tekstbestanden die op jouw apparaat worden opgeslagen en die bepaalde informatie of persoonsgegevens bevatten.

2.2.         Wij maken ook gebruik van andere technologieën die vergelijkbaar zijn met cookies (zoals tracking pixels). Maar om het gemakkelijk te houden, gebruiken wij in dit cookiebeleid “cookies” als verzamelterm voor cookies en vergelijkbare technologieën.

  1. WELKE SOORTEN COOKIES ONDERSCHEIDEN WE?

3.1.         Wij delen cookies in op basis van hun herkomst, doel en levensduur. Hieronder lichten we toe wat dit betekent.

3.2.         Herkomst: wij onderscheiden cookies afhankelijk van wie de cookies plaatst.

  • Eerstepartijcookies worden door ons geplaatst en beheerd; en
  • Derdepartijcookies worden door een derde partij geplaatst en beheerd.

3.3.         Doel: wij onderscheiden verschillende cookies afhankelijk van hun doel.

  • Noodzakelijke cookies zijn essentieel voor het goed functioneren van de website of app. Deze categorie bevat alleen cookies die basisfuncties en beveiligingsfuncties van de website of app garanderen. Daarom kunnen noodzakelijke cookies niet worden uitgeschakeld.
  • Functionele cookies zorgen voor een optimale gebruikerservaring van de website of app en voor het onthouden van persoonlijke voorkeuren om het functioneren van onze website of app te verbeteren.
  • Prestatiecookies worden gebruikt om de belangrijkste prestatie-indexen van de website of app te begrijpen en te analyseren, wat helpt bij het leveren van een betere gebruikerservaring voor de bezoekers of gebruikers.
  • Analytische cookies zorgen ervoor dat het bezoek op de website of app voor ons inzichtelijk wordt gemaakt door het gedrag van bezoekers of gebruikers en hun herkomst te analyseren. Ze worden gebruikt om de prestatie van een website te meten en deze te optimaliseren; en
  • Marketing cookies zorgen ervoor dat wij of adverteerders relevantere advertenties kunnen tonen.

3.4.         Levensduur: wij onderscheiden cookies afhankelijk van hoe lang ze blijven bestaan.

  • Tijdelijke cookies worden gedurende de sessie opgeslagen in jouw browser of app en worden verwijderd bij het sluiten van jouw browser of app; en
  • Opgeslagen cookies worden langer dan de sessie opgeslagen en worden pas verwijderd als zij hun einddatum hebben bereikt, een nieuwe versie van de cookie wordt geplaatst of de cookie manueel wordt verwijderd.
  1. WELKE COOKIES GEBRUIKEN WE?

4.1.         Wanneer je onze website bezoekt of onze app gebruikt worden er cookies op jouw apparaat geplaatst. Behalve voor strikt noodzakelijke cookies zullen wij steeds jouw toestemming vragen voor de cookies die door ons worden geplaatst. Bij jouw eerste bezoek van onze website of jouw eerste gebruik van onze app kan je jouw toestemming geven of jouw voorkeuren aanpassen. Als je jouw toestemming niet eerder intrekt, zullen wij jouw keuze onthouden voor 1 jaar. Als je hierna onze website of app opnieuw bezoekt of gebruikt, zullen wij jouw toestemming opnieuw vragen. Als je jouw toestemming eerder wenst in te trekken, verwijzen wij jou naar artikel 8.

4.2.         Deze cookies stellen ons of derde partijen over het algemeen in staat om jou te identificeren. Wij gebruiken deze gegevens vooral om inzicht te krijgen in hoe onze website of app wordt gebruikt, om de werking en inhoud ervan te verbeteren en om ervoor te zorgen dat onze website of app veilig zijn.

4.3.         Voor een overzicht van de cookies die wij plaatsen of gebruiken, verwijzen wij jou naar onze cookiebanner Privacy & Cookies .

4.4.         Onze website maakt gebruik van de Facebook/Instagram Pixel. Dit is een onzichtbare afbeelding die op de pagina’s van onze website wordt opgenomen en die op de servers van Facebook/Instagram wordt opgeslagen. Telkens wanneer je een pagina van onze website opent waarop deze pixel is opgenomen, wordt deze pixel vanaf die Facebook/Instagram-server naar jouw apparaat gedownload. De volgende gegevens worden aan Facebook/Instagram verstrekt: jouw IP-adres en de specifieke kenmerken van jouw apparaat (bijv. type, besturingssysteem, specifieke software en hardware). Hoewel wij deze gegevens niet aan jou kunnen koppelen, kan Facebook/Instagram dit wel doen als je ook een profiel op Facebook/Instagram hebt. Hiervoor treedt Facebook/Instagram op als verantwoordelijke voor de verwerking. Wij nodigen jou dan ook uit om het privacybeleid van Facebook/Instagram te raadplegen om kennis te nemen van de doeleinden (met inbegrip van reclamedoeleinden) waarvoor de door Facebook/Instagram verzamelde informatie wordt gebruikt. Wij ontvangen alleen statistische informatie van Facebook/Instagram zelf en niet jouw persoonlijke gegevens. Indien je bepaalde marketing niet wenst te ontvangen, kan je jouw reclamevoorkeuren aanpassen in jouw accountinstellingen. Schakel marketing cookies uit als je je wenst te verzetten tegen ons gebruik van de Facebook/Instagram Pixel.

4.5.         Onze website maakt gebruik van de LinkedIn Insight Tag. Als je een LinkedIn-lid bent, kunnen wij hiermee gegevens verzamelen over jouw bezoek aan onze website, waaronder de URL, de referrer, het IP-adres, apparaat- en browserkenmerken (User Agent) en de tijdstempel. De IP-adressen worden door LinkedIn afgekapt of gehasht, en de directe identificatoren worden binnen zeven dagen verwijderd om de gegevens pseudoniem te maken. De resterende gepseudonimiseerde gegevens worden vervolgens binnen 180 dagen verwijderd. LinkedIn deelt geen persoonsgegevens met ons, maar levert ons alleen rapporten en waarschuwingen (waarmee leden niet kunnen worden geïdentificeerd) over ons websitepubliek en advertentieprestaties. De LinkedIn Insight Tag laat ook retargeting toe. Als LinkedIn-lid kan je het gebruik van persoonsgegevens voor advertentiedoeleinden controleren via jouw accountinstellingen. Schakel marketing cookies uit als je je wenst te verzetten tegen ons gebruik van de LinkedIn Insight Tag.

4.6.         Wij maken gebruik van een dienst waarmee onder andere het versturen van e-mails en nieuwsbrieven kan worden georganiseerd en geanalyseerd. Wanneer je een met deze dienst verzonden e-mail opent, maakt een bestand in de e-mail (webbeacon) verbinding met de servers van deze dienst. Op deze manier kan worden bepaald of een e-mail is geopend en op welke links is geklikt. Ook wordt technische informatie vastgelegd (bijv. tijdstip van ophalen, IP-adres, browsertype en besturingssysteem). Deze informatie kan door ons niet rechtstreeks worden toegewezen aan jou als de ontvanger van deze e-mail. Ze worden uitsluitend gebruikt voor de statistische analyse van ozne e-mails en nieuwsbriefcampagnes. De resultaten van deze analyses kunnen worden gebruikt om toekomstige e-mails en nieuwsbrieven beter af te stemmen op de interesses van de ontvangers. Schakel analytische cookies uit als je je wenst te verzetten tegen het tracken van e-mails en nieuwsbrieven.

  1. MET WIE DELEN WIJ JOUW PERSOONSGEGEVENS?

5.1.         In principe delen wij jouw persoonsgegevens met niemand anders dan de personen die voor ons werken, evenals met de leveranciers die ons helpen bij de verwerking van jouw persoonsgegevens of jouw werkgever indien van toepassing. Iedereen die toegang heeft tot jouw persoonsgegevens zal altijd gebonden zijn door strikte wettelijke of contractuele verplichtingen om jouw persoonsgegevens veilig en vertrouwelijk te bewaren.

5.2.         Jouw persoonsgegevens kunnen door ons buiten de Europese Economische Ruimte (EER) worden verzonden afhankelijk van uw cookie-instellingen. Wij zullen jouw persoonsgegevens ook buiten de EER doorgeven wanneer jij of jouw werkgever, als klant of leverancier, vestigingen buiten de EER hebt waarmee wij moeten communiceren. Als er een doorgifte zou plaatsvinden, zullen wij voldoende waarborgen nemen om jouw persoonsgegevens bij overdracht te beschermen (bv. door het afsluiten van een overeenkomst op basis van door de Europese Commissie goedgekeurde standaardclausules inzake gegevensbescherming). Als je meer informatie wenst over hoe wij jouw persoonsgegevens doorgeven buiten de EER, gelieve contact met ons op te nemen.

  1. HOE LANG BEWAREN WIJ JOUW PERSOONSGEGEVENS?

6.1.         Jouw persoonsgegevens worden slechts zolang verwerkt als nodig is om de hierboven beschreven doeleinden te bereiken of, wanneer wij jou om jouw toestemming hebben gevraagd, tot het moment dat je jouw toestemming intrekt. Als algemene regel geldt dat tijdelijke cookies worden verwijderd bij het sluiten van jouw browser of app en dat opgeslagen cookies pas worden verwijderd als zij hun einddatum (vermeld in de cookiebanner Privacy & Cookies ) hebben bereikt, een nieuwe versie van de cookie wordt geplaatst of de cookie manueel wordt verwijderd.

  1. HOE BEVEILIGEN WIJ JOUW PERSOONSGEGEVENS?

7.1.         De veiligheid en vertrouwelijkheid van de persoonsgegevens die wij verwerken is zeer belangrijk voor ons. Daarom hebben wij maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat alle verwerkte persoonsgegevens veilig worden bewaard. Deze maatregelen omvatten onder meer technische en organisatorische maatregelen om onze infrastructuur, systemen, toepassingen en processen te beveiligen.

  1. WAT ALS JE GEEN COOKIES WENST?

8.1.         Browserinstellingen: je kunt jouw browserinstellingen of apparaatinstellingen aanpassen om te voorkomen dat cookies op jouw apparaat worden geplaatst. Hoe je deze instellingen aanpast en jouw toestemming voor ons gebruik van cookies intrekt, hangt af van de browser die je gebruikt. Klik hieronder op de browser die je gebruikt om meer informatie te krijgen over hoe je de cookie-instellingen moet aanpassen.

Browser Meer informatie
Google Chrome Browserinstellingen
Mozilla Firefox Browserinstellingen
Microsoft Internet Explorer Browserinstellingen
Microsoft Edge Browserinstellingen
Apple Safari (iOS) Browserinstellingen
Apple Safari (MacOS) Browserinstellingen

 

8.2.         Private browsing: je kunt gebruik maken van de private browsing modus van de browser die je gebruikt. Als je surft in een private browsing modus, worden de geplaatst cookies verwijderd bij het sluiten van de browser. Bij de meeste browsers kan je een private browsing sessie starten door een bepaalde toetsencombinatie te gebruiken.

Browser Windows toetsencombinatie Mac toetsencombinatie
Google Chrome Control+Shift+N (Windows) Command+Shift+N (Mac)
Mozilla Firefox Control+Shift+N (Windows) Command+Shift+N (Mac)
Microsoft Internet Explorer Control+Shift+P  
Microsoft Edge Control+Shift+P  
Apple Safari (iOS)   Shift+Command+N

 

8.3.         Verwijderen: je kunt geplaatste cookies manueel verwijderen van jouw apparaat. Ga hiervoor naar jouw browserinstellingen of apparaatinstellingen.

8.4.         Google Analytics Opt-out Browser Add-on: je kunt verhinderen dat er informatie wordt verzonden naar Google Analytics door het installeren van de Google Analytics Opt-out Browser Add-on.

8.5.         Advertentievoorkeuren: je kunt via Your Online Choices je voorkeuren met betrekking tot bepaalde individuele bedrijven aan- of uitzetten. Indien je een Google-account hebt, kan je advertentiepersonalisatie aan- of uitzetten in jouw Google Ads Preferences Manager. Hier kan je ook regelen welke Google advertenties je op het internet te zien krijgt, ontdekken hoe advertenties voor jou worden geselecteerd en specifieke adverteerders blokkeren.

8.6.         Let op! Houd er steeds rekening mee dat het wijzigen van de browserinstellingen of het verwijderen van cookies ertoe kan leiden dat bepaalde onderdelen van onze website niet langer naar behoren werken. Houd er ook rekening mee dat je mogelijks de browserinstellingen van meerdere browsers dient aan te passen als je verschillende browsers gebruikt.

  1. JOUW RECHTEN IN VERBAND MET JOUW PERSOONSGEGEVENS

9.1.         Je hebt bepaalde rechten in verband met de verwerking van jouw persoonsgegevens: het recht van toegang, rectificatie, verwijdering en overdraagbaarheid van persoonsgegevens, alsmede het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens of deze te beperken en om jouw toestemming in te trekken. Voor het intrekken van jouw toestemming voor het plaatsen van cookies, verwijzen we naar artikel 8. Om een van jouw rechten uit te oefenen, kan je een schriftelijk verzoek indienen bij hello@movetohappiness.com met vermelding van het recht waarop jouw verzoek betrekking heeft. Als je nog steeds niet tevreden bent, heb je het recht om contact op te nemen met de bevoegde gegevensbeschermingsautoriteit, d.w.z. de Belgische Gegevensbeschermingsautoriteit (www.gegevensbeschermingsautoriteit.be).

  1. WIJZIGINGEN VAN DIT COOKIEBELEID

10.1.       Wij kunnen dit cookiebeleid op eigen initiatief en op eender welk moment wijzigen. Indien materiële wijzigingen aan dit cookiebeleid een invloed kunnen hebben op de verwerking van jouw persoonsgegevens of op jouw eerder gegeven toestemming, dan zullen wij opnieuw jouw toestemming vragen wanneer je onze website of app opnieuw bezoekt of gebruikt en zullen wij deze wijzigingen aan jou communiceren.

10.2.       Wij nodigen jou uit om de laatste versie van dit cookiebeleid op onze website te bekijken. Ons cookiebeleid vermeldt de datum waarop ons cookiebeleid het laatst werd gewijzigd.

  1. HEB JE NOG VRAGEN?

11.1.       Mocht je nog vragen hebben over de verwerking van jouw persoonsgegevens, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze privacy manager. Je kunt contact opnemen met onze privacy manager via e-mail: hello@movetohappiness.com.