Neem contact met ons op

Heb je vragen? Behoefte om je ESG challenges te bespreken?
Twijfel niet om contact met ons op te nemen!

bedrijven die ons vertrouwen

Logo
Borealis 1
Borealis 1 (1)
Borealis 1 (2)
Borealis 1 (3)
Borealis 1 (4)
Borealis 1 (5)
Borealis 1 (6)
Logo
Borealis 1
Borealis 1 (1)
Borealis 1 (2)
Borealis 1 (3)
Borealis 1 (4)
Borealis 1 (5)
Borealis 1 (6)

Veelgestelde vragen

Hoewel we altijd open staan voor vragen kunnen we je misschien al helpen door onderstaande veelgestelde vragen te beantwoorden. Zo niet, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Wat doet Move To Happiness?

Move To Happiness brengt ESG tot leven onder je medewerkers Bij Move To Happiness helpen we bedrijven talent aan te trekken en te behouden. Door een brug te slaan tussen bedrijven en hun medewerkers, maken we de complexiteit van ESG toegankelijk voor iedereen. Via een centraal SaaS-platform worden medewerkers opgeleid, uitgedaagd en verenigd rond de grootste maatschappelijke uitdagingen van vandaag: welzijn, duurzaamheid en diversiteit and inclusie.

Welke analyses en HR-gegevens kan Move To Happiness mij bieden?

Dankzij een gecentraliseerd platform voor alle ESG-initiatieven zijn gegevens nu gecentraliseerd en niet langer gefragmenteerd. Van beschrijvende gegevens maken we de overslag naar diagnostische en voorspellende gegevens. We voeren analyses uit op gebruikspatronen, beoordelen de impact op het absenteïsme van medewerkers en onderzoeken de relatie tussen content en productiviteit. Het uiteindelijke doel is een meetbaar rendement op investering (ROI) voor ESG-initiatieven.

Wat krijg ik precies als bedrijf als ik samenwerk met Move To Happiness?

1. Een ESG engagement platform voor je medewerkers. Het platform bestaat uit educatieve videoprogramma's, tests, uitdagingen, een nieuwsfeed, ...
2. Een jaarplan waarin we alle ESG-initiatieven centraliseren. Bestaande bedrijfsinitiatieven en Move To Happiness SDG-campagnes met focus op welzijn, duurzaamheid en diversiteit & inclusie komen samen.
3. Een ESG dashboard. We voeren analyses uit op gebruikspatronen, beoordelen de impact op het absenteïsme van medewerkers en onderzoeken de relatie tussen content en productiviteit. Het uiteindelijke doel is een meetbaar rendement op investering (ROI) voor ESG-initiatieven.
4. Ons serviceteam zorgt voor een efficiënte onboarding, maandelijkse communicatieondersteuning en ondersteuning bij evenementen.

Wat kunnen medewerkers verwachten?

Op het platform zijn verschillende educatieve programma's beschikbaar, bestaande uit video's, tests en PDF's. Gebruikers kunnen meedoen aan zowel individuele als teamuitdagingen, zich direct inschrijven voor evenementen, op de hoogte blijven van het laatste bedrijfsnieuws en actief deelnemen aan SDG-campagnes.

Wat kost het om met Move To Happiness in zee te gaan?

Je kan kiezen tussen drie formules: outsourced ESG, Blended ESG and Company ESG. Voor meer informatie kan je ons steeds contacteren.

Van welke taken worden we ontzorgd?

Om je ESG-strategie tot leven te brengen, bieden wij een maandelijkse communicatietoolkit. Deze kant-en-klare toolkit bevat nieuwsbrieven, intranet posts, visuals voor interne schermen, en meer, en zorgt voor een boeiende en effectieve implementatie van de strategie. Het is aan jou om het op grote schaal te verspreiden en het goede voorbeeld te geven. Elke maand evalueren we de vorige campagne en bepalen we samen actiepunten voor voortdurende verbetering.